O nama

E-Automotive doo je firma koja se bavi distribucijom delova precizne mehanike. Dugo iskustvo u poslu  navelo nas je da unapredimo našu, a i efikasnost naših klijenata modernim alatom koja precizno rešava probleme sa kojima se susrećemo. Inkorporiranjem modernih tehnoloških sistema u svet mehanike uveli smo nov aspekt rešavanja specifičnih kvarova. Naša specijalnost su turbokompresorski sistemi, a naša delatnost uvoz i distribucija. Posedujemo spektar originalnih fabričkih i turbokompresora remontovanih kvalitetnom tehnologijom za sve vrste vozila. Poslujemo preko internet platforme eturbo.rs stvarajući brzu i transparentnu razmenu informacija sa našim klijentima. Naše komponente na tržištu su prepoznate kao dugotrajno i kvalitetno rešenje. 

Misija nam je da pružimo kvalitet svakom vozilu koje nosi naše komponente, a našim klijentima sigurnost, brzinu i znanjeNastojimo da održimo reputaciju najkvalitetnijeg rešenja za turbo punjače na domaćem tržištu

Platforma eturbo.rs je projekat naše firme. Predstavlja jedinstvenu alatku za pretragu novih i remontovanih turbokompresora za sve vrste vozila. Uz obimnu bazu podataka turbina i njihovih karakteristika i nosećih vozila, ova platforma bavi se i svakodnevnom problematikom učestalih kvarova, uspostavljanjem jačeg performansa i održavanjem vozila. Za osnovnu delatnost eturbo ima distribuciju turbo punjača originalnog i kvalitetnog renomiranog porekla. Preko internet sistema: eturbo, obavlja se komunikacija između klijenta (mehaničarske radnje ili auto-kuće) sa distributerom. Tehnologija modernog doba omogućava nam da na najbrži mogući način rešimo problem sa turbinom. 

Kvalitet i pouzdanost naše kompanije prepoznala je i američka kompanija za proizvodnju originalnih turbokompresora. Od 2021. eturbo je generalni distributer za Srbiju Garrett® Advancing Motion. Dobavljač fabričkih turbokompresora i delova za reparaciju, jedne od najzastupljenijih marki turbina na vozilima.