Uslovi poslovanja

Politika naše firme

Opšte odredbe poslovanja

Opšti uslovi poslovanja internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje e-Automotive doo Beograd (u daljem tekstu Prodavac). Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice eturbo.rs definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Internet prodavnica eturbo.rs je informacijski sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima. Njime upravlja kompanija e-Automotive doo Beograd. Korisnik je osoba koja koristi naš sistem, odnosno kupac u Internet prodavnici eturbo.rs
Odnos Internet prodavnice eturbo.rs i kupca regulisana je međusobnim obavezama kupovine preko Internet prodavnice eturbo.rs, a u skladu sa opštim uslovima.
Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost internet prodavnice eturbo.rs, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i kupca. Na sva ostala pitanja koja nisu regulisana opštim uslovima poslovanja primenjivaće se zakon o obligacionim odnosima.

Politika privatnosti platforme

Prodavac se obavezuje da trajno zaštiti lične podatke kupca u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i Zakonom o osiguranju. Vaši podaci, dobijeni preko Internet prodavnice eturbo.rs, koristiće se isključivo za slanje informativnog materijala, ponuda, faktura i drugih potrebnih sredstava komunikacije. Kupac je ostavljanjem svoje e-mail adrese dao saglasnost da dobija informacije o novim ponudama. Kupac u svakom trenutku, izborom opcije koja se nalazi u e-mailu, može povući svoju saglasnost posle čega neće dobijati pomenute ponude. Firma eturbo.rs lične podatke neće prosleđivati trećim licima.

Elektronska obaveštenja platforme

Obaveštenja o mesečnim akcijama i komercijalne elektronske poruke moraju biti jasno i nedvosmisleno označene kao reklamne poruke. Pošiljalac mora da bude jasno naveden. Ako korisnik ne želi da prima reklamne poruke i obaveštenja o mesečnim akcijama, prodavac će to bezuslovno uzeti u obzir.

Cene artikala u internet prodavnici

Zadržavamo pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Plaćanje se obavlja isključivo u dinarskoj valuti. Cene su važeće u slučaju plaćanja predviđenim načinima plaćanja i prema uslovima navedenim iznad.
Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tačni podaci, moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom slučaju, kao i u slučaju da se cena promeni tokom izdavanja porudžbine, prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine i ponuditi mu drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Isporuka turbokompresora nakon prihvatanja zahteva

Rok isporuke je naveden na našem sajtu u opisu svakog proizvoda, a u slučaju da proizvod trenutno nemamo na stanju, ne može biti duži od 30 dana od dana naručivanja. Rok isporuke teče od radnog dana posle narudžbine.
Isporuke se ne vrše nedeljom.
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).
Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Na teritoriji Beograda i u krugu od 25km, robu dovozi eturbo tim za isporuku. Van ove teritorije robu isporučujemo putem poštanskog operatera Bexexpress Šabac d.o.o.

U slučaju da posle prijema robe primetite da je roba oštećena molimo vas da nas najkasnije u roku od 24 sata obavestite na broj telefona 064/427 4274 ili na email: info@eturbo.rs

U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama duže od 30 dana, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem. Ukoliko u vreme dostave kupac nije na dogovorenoj adresi, robu može da preuzme punoletna osoba koja živi u istom domaćinstvu zajedno sa kupcem, odnosno osoba koja ima ovlašćenje za preuzimanje robe. Osoba koja je preuzela proizvod preuzima i svu prateću dokumentaciju i potvrđuje prijem robe potpisivanjem otpremnice, gde navodi svoje ime i datum preuzimanja robe.

Dokaz o kupljenom artiklu preko platforme

Prodavac izdaje račun na trajnom mediju (papiru) i fakturu u digitalnom obliku, što je validan dokaz o kupovini.

Ograničenje odgovornosti

Prodavac će uložiti maksimalne napore da postavi ispravne i ažurne podatke na svoje internet strane.  Međutim, karakteristike proizvoda, zalihe i tržišne cene mogu da se promene, tako da prodavac ne uspe da pravovremeno ispravi podatke na internet stranicama. U tom slučaju prodavac će pravovremeno obavestiti kupca o izmenama i omogućiti mu da otkaže poružbinu ili zameni naručeni artikal. Sve fotografije proizvoda su simbolične i ne predstavljaju svojstva proizvoda. Proizvodi su u skladu sa deklarisanom specifikacijom naznačenoj na pakovanju. Proizvodi izloženi u internet prodavnici ne predstavljaju realno stanje lagera kompanije e-Automotive doo.

Informacije o ugradnji ili demontaži turbopunjača

Pre bilo kakvih radnji montaže/podešavanja/ugradnje artikala proverite adekvatnost robe.
Turbine kupljene putem našeg sajta mora da ugradi/montira ovlašćeno lice (serviser/majstor) koja ima registrovanu delatnost za ugradnju/montažu isporučene vrste auto delova. U slučaju reklamacije već ugrađnog turba, morate priložiti dokaz o stručnoj ugradnji i opis greške (kvara) overen od strane ovlašćene osobe servisa koji je vršio ugradnju.

Uslovi poslovanja

Ime: e-automotive doo
Adresa: Svetozara Radojčića 28a, Beograd, Srbija
E-pošta: info@eturbo.rs
Telefon: 064/427 427 4
PIB: 21702889
Matični broj: 112593352
Šifra delatnosti:  4791
Poslovni račun u banci: 265-1630310008998-87

Informacije

Pitajte ukoliko vam je potrebno još informacija o načinu poslovanja