Turbo Katalog

PočetnaTurbo KatalogNovOriginal® Turbo – na zahtev

Original® Turbo – na zahtev

 

Nova turbina za vozilo: Turbina fabričkog kvaliteta u originalnom pakovanju sa deklaracijom proizvođača. Turbokompresori proizvedeni prema specifikacijama proizvođača vozila. Pouzdan kvalitet, sigurnost, dugotrajnost originalnog turba. Nakon upita, pozivom potvrđujemo cenu i vreme isporuke.

 

 • Garancija na 12 meseci
 • Besplatna isporuka na teritoriji Srbije
 • Plaćanje gotovinom pri preuzimanju

Pošaljite Upit ili nas kontaktirajte

Kategorija: Oznake , , , , ,

Proces

Kao distributeri originalnih turbokompresora nudimo mogućnost naručivanja turbokompresora za bilo koje vozilo na zahtev. Turbina se uvozi direktno od proizvođača u kratkom vremenskom roku. Nakon što popunite Upit, naš tim će vas odmah obavestiti o dostupnosti i ceni.

 

Ovako izgleda proces naručivanja nove turbine
1. Slanje upita sa specifikacijama vozila
2. Potvrda zahteva (tehnička podrška)
3. Isporuka turbine (1-3 dana)

podeli ovu stranicu preko:

Upit

Ovde možete podneti zahtev za naručivanje turbine za određeno vozilo. Unesite podatke o vozilu u formi koja se nalazi ispod, nakon toga kliknite dugme ‘Prosledi upit’. Zahtev će odmah biti prosleđen našoj podršci koja će na upit odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Dobićete informaciju o ceni i vremenu koje je potrebno da nova turbina dođe do vas.

prosečno vreme odgovora: 35min

Popunite podatke o specifikaciji vozila
  podeli ovu stranicu preko:

  Additional information

  Isporuka

  1-3 dana

  Garancija

  12 meseci

  Set originalnih zaptivača

  na zahtev

  Povrat stare turbine

  ne

  Description

  Novi, Originalni turbokompresori na zahtev

   

  Garrett turbine prodaja distributer za srbiju   prodaja mitsubishi turbina srbija              MAHLE turbokompresori     prodaja borgwarner turbina srbija

   

  Turbine uvežene direktno od proizvođača. Kvalitet fabričkog turbokompresora. Pouzdanost snage, izdržljivosti i dugotrajnosti motora vozila. Nov turbo kalibrisan je prema specifikacijama kompatibilnih vozila. Isporučuje se u originalnoj kutiji sa komponentama koje idu uz njeno fabričko izdanje.

  Vozilo koje koristi nov turbo, ima osetno bolji performans motora i efikasniju potrošnju goriva. Pored maksimalnog performansa, nova turbina oplemenjuje vozilo kroz dug radni vek. Sa novom turbinom sigurni ste da u vozilo stavljate adekvatnu turbinu koji nije prošla nikakve obrade ili oštećenja koja nisu vidljiva na oko. Neznatno viša cena u startu postaje dobra investicija u poređenju sa turbom lošeg kvaliteta ili neprofesionalne popravke.

   

  Vršimo besplatnu isporuku turbine u najkraćem roku nakon potvrđene narudžbine. Dovozimo lično na teritoriji Beograda, a šire šaljemo ekspres službom istog dana. Plaćanje se obavlja gotovinom pri preuzimanju ili uplatom na tekući račun u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na isti dan. Izdajemo račun na trajnom mediju (papiru) i fakturu u digitalnom obliku, što je validan dokaz o kupovini.

  Turbine kupljene putem našeg sajta mora da ugradi/montira ovlašćeno lice (serviser/majstor) koja ima registrovanu delatnost za ugradnju/montažu turbokompresora. U slučaju reklamacije već ugrađnog turba, morate priložiti dokaz o stručnoj ugradnji i opis greške (kvara) overen od strane ovlašćene osobe servisa koji je vršio ugradnju.

  Pre bilo kakvih radnji montaže/podešavanja/ugradnje turbine proverite adekvatnost robe.

  Garancija na 12 meseci uz svaku turbinu. Garancija ne važi ukoliko je fizički oštećena turbina, skinute plombe sa turbokompresora, osovina oštećena zbog nedostatka podmazivanja i ako je oštećeno turbinsko kolo zbog ulaska stranog tela

   

  Pročitajte našu politiku poslovanja za još informacija.

  podeli ovu stranicu preko: