Turbo Katalog

PočetnaTurbo KatalogRemontTurbo Remont – na zahtev

Turbo Remont – na zahtev

 

Servis turbokompresora visokog kvaliteta. Vrši se kompletna demontaža, defektacija, zamena delova novim, kalibracija za vozilo i testiranje vaše turbine. Obradu vrši akreditovani servis sa iskustvom preko 20 godina. Zakažite servis, pokupićemo turbinu i isporučiti je kvalitetno repariranu sa garancijom kroz 48h.

 • Remont garancija na 12 meseci
 • Besplatna isporuka na teritoriji Srbije
 • Plaćanje gotovinom pri preuzimanju

Pošaljite Upit ili nas kontaktirajte:

Proces

Servis turbokompresora obavlja se i testira najmodernijom opremom u akreditovanom servisu.

Remont turbine se obavlja po sledećim koracima:

1. Dijagnostika problema, Defektacija
2. Demontaža turbokompresora
3. Peskiranje (obnova i zaštita površine turbokompresora)
4. Mašinska obrada
5. Zamena svih delova turbine novim, kvalitetnim delovima
6. Korekcija mase debalansa (Balansiranje)
7. Montaža turbine
8. Kalibracija turbine prema karakteristikama vozila
9. Završno testiranje turbine
10. Pakovanje i isporuka

podeli ovu stranicu preko:

Upit

Ovde možete podneti zahtev za cenu turbine za određeno vozilo. Unesite podatke o vozilu u formi koja se nalazi ispod, nakon toga kliknite dugme ‘Prosledi zahtev’. Zahtev će odmah biti prosleđen našoj podršci koja će na upit odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Dobićete informaciju o ceni remonta i vremenu koje je potrebno da se on uradi.

prosečno vreme odgovora: 15min
Popunite podatke o specifikaciji vozila
  podeli ovu stranicu preko:

  Additional information

  Vozila

  Civilna, vozila, Transportna, vozila, Teretna, vozila, Građevinska, vozila/mašine, Plovni, transport

  Tip Motora

  Benzinski, Dizel

  Tretman

  Defektacija, Peskiranje, (zaštitna, obloga), Kalibracija, za, vozilo, Testiranje

  Delovi Turbine

  Novi

  Aktuator

  Servis, Nov

  Trajanje remonta

  do, 24h

  Isporuka

  Srbija

  Garancija

  12, meseci

  Description

  Svaka turbina donesena na remont podleže inicijalnom pregledu i ocenjuje se pre nego što se pažljivo demontira radi čišćenja i odmašćivanja. Ležajevi čaura, zaptivači i drugi sitni delovi se odbacuju. Kućišta ležajeva i turbina čiste se u rezervoaru za pranje pod visokim temperaturama i ultrazvučnom čistaču kako bi se u potpunosti obezbedilo uklapanje sledeće obrade. Sve glavne komponente, kao što su vratilo turbine, rotor kompresora i kućišta, proveravaju se prema specifikacijama proizvođača; komponente koje ne zadovoljavaju zahtevan standard se odbacuju. Komponente kojima je potrebna mašinska obrada nose se na preradu preciznim mašinama. Kada se nakon obrade, dinamički sklop montira, nosi se na balansiranje gde se eliminišu sve vibracije i neregularnosti pre nego što se ugradi kućište turba. Koristi se SCHENCK ROTEC mašina za balansiranje. Kućišta su podešena, a pogon za odvodni ventil (ukoliko ga poseduje), koji kontroliše pritisak je kalibrisan. Testira se protok i kalibriše turbo preko mašine engleske proizvodnje G3 Concepts Flow. Nakon što je urađen servis i test turbine, odlazi na pakovanje. Obezbeđuje se zaštitnim materijalom i pakuje u kutiju koja je deklarisana informacijama o turbini.


  Vršimo besplatnu isporuku turbine u najkraćem roku nakon potvrđene narudžbine. Dovozimo lično na teritoriji Beograda, a šire šaljemo ekspres službom istog dana. Plaćanje se obavlja gotovinom pri preuzimanju ili uplatom na tekući račun u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na isti dan. Izdajemo račun na trajnom mediju (papiru) i fakturu u digitalnom obliku, što je validan dokaz o kupovini.

  Pre bilo kakvih radnji montaže/podešavanja/ugradnje turbine proverite adekvatnost robe.

  Turbine kupljene putem našeg sajta mora da ugradi/montira ovlašćeno lice (serviser/majstor) koja ima registrovanu delatnost za ugradnju/montažu turbokompresora. U slučaju reklamacije već ugrađnog turba, morate priložiti dokaz o stručnoj ugradnji i opis greške (kvara) overen od strane ovlašćene osobe servisa koji je vršio ugradnju.

  Remont garancija na 12 meseci dolazi uz svaki isporučeni turbo. Garancija ne važi ukoliko je fizički oštećena turbina, skinute plombe sa turbokompresora, osovina oštećena zbog nedostatka podmazivanja i ako je oštećeno turbinsko kolo zbog ulaska stranog tela

   

  Pročitajte našu politiku poslovanja za još informacija.

  podeli ovu stranicu preko: